Sweet table

Perfect gestylde tafel vol zoets

Een sweet table is zeer populair geworden de laatste jaren. Niet meer allemaal 1 stukje van de bruidstaart, maar juist keuzes en een prachtige volle tafel vol met mooie gebakjes. Voor ieder wat wils. Samen met een prachtige styling die op jullie mooiste dag is afgestemd is het geschikt voor zowel een grote als een kleine bruiloft. Door een sweet table krijgt je taartmoment een ongedwongen sfeer, waarin iedereen kan kiezen wat hij/zij het lekkerste lijkt. 

 

Jullie kunnen kiezen voor een kleinere aansnijdtaart, om hier het zoete buffet mee te openen. Na het aansnijden van de taart kan iedereen pakken wat hij/zij graag wil en mag dit gerust 2 of 3 keer doen. Alle sweets worden op elkaar afgestemd qua look en opgediend op de mooiste schalen en plateaus zodat het een Pinterest perfect geheel vormt, met waanzinnige smaken.

 

Jullie hoeven echter niet voor een aansnijdtaart te kiezen. Wil je niet in de spotlights staan? Dan kun je ook kiezen voor een sweet table met allemaal handzame kleine gebakjes. Na het ja-woord, nemen jullie het eerste gebakje van de sweet table en de rest van jullie gasten zal maar al te graag volgen. 

In 2022/2023 is de sweet table immens populair geworden. Dit wordt het meeste geboekt door bruidsparen.