Foodtruck Mila

Foodtruck Mila op jullie bruiloft

Een festival bruiloft, een bruiloft in je eigen tuin of een geweldige foodtruck bij jullie feestlocatie? Dat kan! Foodtruck Mila komt overal in de provincie Groningen. Foodtruck Mila is een unieke beleving voor jullie en jullie gasten. Een gevulde foodtruck met de meest prachtige gebakjes en zelfs een bruidstaart kun je aansnijden bij deze geweldige foodtruck. 

 

Wanneer jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven is het tijd voor het zoete moment. Wanneer jullie de taart aansnijden, openen jullie het zoete buffet. Ik zal de taart voor jullie verder aansnijden. Iedereen mag langs de foodtruck komen en kiezen wat hij/zij het lekkerste lijkt. En dit mag niet maar 1x maar zeker 2 of 3 keer. Een hele fijne, relaxte en ongedwongen sfeer creëer je hiermee. Samen met een pinterest perfect styling is het een mega eyecather op jullie mooiste dag!

 

Een unieke beleving om je zoete moment samen met je gasten te beleven. Foodtruck Mila is een pinterest perfect foodtruck die zorgt voor veel sfeer en gezelligheid.

Foodtruck Mila is een exclusieve foodtruck die alleen voor bruiloften en besloten feesten gehuurd kan worden.